Зодиите, които се страхуват да се влюбят

Вижте кои са те
26 авг 2021 17:52, Ивета Иванова
5
Зодиите, които се страхуват да се влюбят
Снимка: Pixabay

Някои зодии много се плашат от любовта. Те се страхуват да не бъдат наранени и не искат да са уязвими, държат на свободата си и бягат от романтичните чувства. Не искат приказен романс, защото знаят, че после ще започнат драмите и ги е страх да се отдадат само на един човек. Ето кои са те, според "Pink Villa".

Лъв
 
Хората от тази зодия са много уверени в себе си и решителни. Горделиви са, но също така наистина се страхуват от болката от разбитото сърце. Те не вярват напълно на хората и им трябва доста време, за да се сближат истински с партньора. Не си позволяват да се отдадат напълно на човека до себе си и да мислят връзката за много силна. Знаят, че се нуждаят само от себе си и че могат да разчитат само на себе си.
 
Дева
 
Тези зодии много се страхуват да се влюбят. Те имат големи проблеми с доверието и са скептично настроени. Внимателни и предпазливи са, мислят си, че човекът до тях си играе с чувствата им или ще ги предаде. Гледат да са въздържани, да не се оставят на емоциите и да не позволяват на любовта да ги заслепява. Дори да изпитват силни чувства към някого, не го признават.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Страх лозе пази
3
2
 
2
 
! Отговори
така е преди 2 години
На стрелците никой никога не може да налага каквито и да било ограничения и да поставя някакви условия:)
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не сме зодии
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не е вярно да тези три зодии!